Tramhalteplein Noordwolde

Ons ambachtelijk brood (wit of donker) komt van de Bakkers van Verloop!

Tramhalteplein Noordwolde

Daar komt de tram!

Onze lunchroom bevindt zich in het voormalige tramstation van de nederlandse Tramweg Maatschappij (NTM). Het gebouw uit 1915 met gevels van rode baksteen maakte deel uit van de tramlijn Steenwijk - Frederiksoord - Noordwolde - Oosterstreek - Elsloo en Makkinga naar Oosterwolde.

In de jaren dertig is de tramlijn opgeheven en de rails weggehaald. Daarna deed het gebouw een tijd lang dienst als brandweer-kazerne.

earth coffee

Geen gewone lunchroom

Wat ooit een tramstation was, is nu een gezellige lunchroom. Geen gewone lunchroom overigens. Het tramhalteplein biedt mensen die om wat voor reden dan ook ondersteuning nodig hebben, de mogelijkheid mee te helpen en mee te doen! Door hun inzet en enthousiasme smaakt alles wat u hier een en drinkt nog beter.

earth waterLicht en bruisend. Zuiver Nederlands mineraalrijke water, gebotteld aan een kleinschalige waterbron in het beschermde, groene natuurreservaat: "het Hunzedal" in de provincie Drenthe. 100% van de nettowinst wordt ingezet om waterprojecten te financieren. Duurzame watersystemen in gebieden waar dit het hardst nodig is. Drink dus Earth en help mee om schoon drinkwater te creƫren.

Tramhalteplein Noordwolde